V soboto 15.5.2021 smo se udeležili začetnega sestanka projekta z imenom »RESTART – sredi vsake krize, leži tudi velika priložnost«. Projekt sofinacira Evropska unija v okviru Erasmus +.   Sestanek je potekal na Fakulteti za kineziologijo v Zagrebu z namenom spoznavanja s partnerji projekta, načrtom projekta, postavljanju skupnih ciljev, nalog in rezultatov projekta. Določili smo načrtovane aktivnosti in točne datume naslednji sestankov v okviru tega projekta in razjasnili navodila iz administrativnega in finančnega dela.

Prvi del sestanka je bil namenjen predstavitvi sodelujočih društev, s čim se ukvarjamo, kaj počnemo.

V nadaljevanju je bila predstavljena priprava SWOT analize in poslovnega načrta. Na osnovi tega, je vsak udeleženec izpolnil SWOT vprašalnik za gostitelja sestanka, društvo DSR SUPERKID. Na ta način je društvo DSR SUPERKID prejelo analizo dvanjastih različnih in neodvisnih strokovnjakov.

Po predstavitvi SWOT analize in poslovneg načrta so iz DSR SUPERKID razložili naloge in odgovornosti prihahajajočih aktivnosti – izbor dobrih praks v času COVID-19 ukrepov. Cilj je izmenjava dobrih praks in krepitev mednardonega sodelovanja na področju športnega menedžmenta in telesne aktivnosti otrok.

Na sestanku so sodelovali po trije predstavniki vsakega društva – DSR SUPEKRKID (Hrvaška) kot gostitelj, SD OLYMPIC (Hrvaška), KK KAPTOL (Hrvaška), ASD OverBugLine (Italija) in naš PARTIZAN VIČ (SLOVENIJA).

Kategorije: Novice